Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen, overeenkomsten en leveringen van trouwalbumonline.nl. Afwijkingen zijn alleen geldig indien deze schriftelijk zijn bevestigd. Door te registreren of te bestellen accepteer je de toepasselijkheid van de algemene voorwaarden van trouwalbumonline.nl.

Wij verzoeken je vriendelijk de volgende samenvattende algemene voorwaarden aandachtig door te lezen. De volledige algemene voorwaarden kun je ook hier downloaden als PDF-bestand. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van de website kunnen leiden tot wijzigingen in deze voorwaarden. Het is daarom raadzaam om deze algemene voorwaarden regelmatig te raadplegen.

trouwalbumonline.nl is een uiting van Heuvelrug Foto & DTP Producties gevestigd aan de Ridder Fulcolaan 58, 3953 BW te Maarsbergen en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nummer 30251544.

Herroeping

trouwalbumonline.nl levert uitsluitend trouwalbums die op klant specifieke wensen geproduceerd worden en duidelijk op persoonlijke behoeften afgestemd zijn. Daarom is er geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing. Trouwalbumonline geeft een advies waaraan door klant aangeleverde foto’s dienen te voldoen voor optimale afdrukkwaliteit en kan niet in gebreke worden gesteld als de klant foto’s van onvoldoende resolutie, onscherp of onjuist gecorrigeerd op belichting, kleur e.t.c. aanlevert.

Garantie

trouwalbumonline.nl dient een deugdelijk product af te leveren. Indien het product bij aflevering mankementen bevat voortvloeiend uit de afwerking zoals fouten bij het verlijmen van de cover of het binden van het boekblok dan zal trouwalbumonline.nl dit kosteloos herstellen. Indien het product niet juist is afgewerkt dan dient u dit binnen 7 dagen schriftelijk te melden via info@trouwalbumonline.nl waarna u het album terug kunt sturen naar het opgegeven retouradres.

Heuvelrug Foto & DTP Producties
Ridder Fulcolaan 58
3953 BW  Maarsbergen
Telefoonnummer: 0641372096 | bereikbaar tussen 09.00-17.00 uur
E-mailadres: info@trouwalbumonline.nl
KvK-nummer: 30251544
Btw-identificatienummer: NL171186564B03