recensies

Deel hier je ervaringen over trouwalbumonline.nl

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews
by Rosamee en Dennis on

Gezocht naar een albumontwerper online, altijd spannend want voorbeelden via de pc zijn altijd anders dan in het echt. Nou Jenny heeft voor ons 2 prachtige albums gemaakt, echt boven verwachting hoge kwaliteit albums!! Niet te onderscheiden van 1 die een trouwfotograaf zou maken, we zouden iedereen Jenny aanraden. Verder erg fijn overleg, en behulpzaam in het bewerken van foto's. Nogmaals bedankt Jenny, en tot weer eens! Gr

by vd Heide on

Tijdje geleden ons trouwalbum ontvangen. Heel fijne samenwerking en ontzettend mooi trouwalbum geworden! Heel blij mee!

by vdHeide on

Gisteren onze trouwalbum ontvangen, we zijn er heel erg blij mee!Heel fijne samenwerking en snelle service!Heel erg bedankt Jenny! Aanrader!

by Adindafoto.nl on

Jenny verzorgt voor mij al vele jaren de ontwerpen van de trouwboeken. De ontwerpen van Jenny onderscheiden zich door haar inzicht als professioneel trouwfotograaf, een perfect gevoel voor tijdloos design en de onmisbare skills die zij heeft als grafisch vormgever. Ik ben er erg blij mee!Peter Hageman / Adindafoto.nl

by Maria van Leeuwen on

We hebben zojuist ons trouwalbum ontvangen en we zijn er ontzettend blij mee! De kwaliteit is boven verwachting. Heel erg bedankt voor de fijne samenwerking!

by Geert (CheeseWorks.nl) on

Als professioneel fotograaf laat ik alle trouwalbums van mijn bruidsreportages verzorgen door trouwalbumonline.nl. Jenny is een "one stop shop": ze ontzorgt me volledig, levert geweldig werk, onderhoudt snel en vriendelijk contact met het bruidspaar en is nog betaalbaar ook. Nooit meer iets anders!

by Chantal Vervoorn-Pijnenburg on

Zo ontzettend blij met ons trouwalbum.Opnieuw genieten van deze mooie momenten.Jenny nogmaals bedankt !!

by Paula van Groeneveld on

Mijn man en ik zijn heel tevreden over ons mooie album en de prettige samenwerking

by Jan on

Uiterst tevreden over de service van trouwalbumonline