Retourbeleid

Herroeping

trouwalbumonline.nl levert uitsluitend trouwalbums die op klant specifieke wensen geproduceerd worden en duidelijk op persoonlijke behoeften afgestemd zijn. Daarom is er geen wettelijk herroepingsrecht van toepassing. Trouwalbumonline geeft een advies waaraan door klant aangeleverde foto’s dienen te voldoen voor optimale afdrukkwaliteit en kan niet in gebreke worden gesteld als de klant foto’s van onvoldoende resolutie, onscherp of onjuist gecorrigeerd op belichting, kleur e.t.c. aanlevert.

Garantie

trouwalbumonline.nl dient een deugdelijk product af te leveren. Indien het product bij aflevering mankementen bevat voortvloeiend uit de afwerking zoals fouten bij het verlijmen van de cover of het binden van het boekblok dan zal trouwalbumonline.nl dit kosteloos herstellen. Indien het product niet juist is afgewerkt dan dient u dit binnen 7 dagen schriftelijk te melden via info@trouwalbumonline.nl waarna u het album terug kunt sturen naar het opgegeven retouradres. Schade als gevolg van onzorgvuldig omgaan met het trouwalbum (b.v. het album blootstellen aan water, laten vallen e.t.c.) kan niet worden gereclameerd.

Mocht het trouwalbum tijdens de verzending beschadigd zijn geraakt dan vernemen wij dit graag binnen 7 dagen zodat wij een procedure kunnen starten bij PDP. Het trouwalbum is namelijk verzekerd tegen schade en diefstal tijdens transport.