Shop

Trouwalbum aluminium kaft namen

Totale prijs: €395,-

Betaal nu slechts  75.00 aan

trouwalbum100% tevredenheidsgarantie! trouwalbum betaal slechts € 75,- aan  trouwalbum Gemiddelde klantwaardering ★★★★★ trouwalbumgratis verzending 

Beschrijving

Trouwalbum met aluminium cover met hierin namen/ trouwdatum gegraveerd

Covermateriaal : leer en aluminium
Formaat : 30×30 cm
Bewaarcase : gratis case
Optioneel : luxe box of koffer tegen meerprijs
Aantal pagina’s : 24 pagina’s*

* Tegen meerprijs kan het trouwalbum uitgebreid worden met extra pagina’s (zie tab “extra informatie”). Bij extra pagina’s kunnen er meer foto’s verwerkt worden in het trouwalbum.

Prijs : € 395,- excl. 6% BTW

Prijs is inclusief grafische vormgeving en 1 gratis correctieronde.

Betaling & vormgeving trouwalbum

Bij plaatsing van de order dient een aanbetaling van € 75,- te worden voldaan.
Vervolgens kan de selectie foto’s worden verzonden via www.wetransfer.com of per post op CD/DVD of USB stick. Na ontvangst van de foto’s zal de grafische vormgeving in orde worden gemaakt. Hiervan worden digitale proeven ter goedkeuring verstrekt. Als de vormgeving naar wens is dan dient het resterende bedrag te worden voldaan en zal het trouwalbum in productie worden genomen. In het resterende bedrag worden eventuele extra pagina’s, een upgrade naar een groter formaat album of de toevoeging van een koffer doorbelast.

Levertijd trouwalbum aluminium

Nadat wij de selectie foto’s hebben ontvangen zullen we een actuele planning doorgeven voor het maken van de vormgeving. Nadat vervolgens de proeven van de vormgeving zijn goedgekeurd en het resterende bedrag is voldaan, zal het album in productie worden genomen. De productietijd bedraagt ongeveer 4 weken.

Lees wat klanten over ons schrijven

by Rosamee en Dennis on

Gezocht naar een albumontwerper online, altijd spannend want voorbeelden via de pc zijn altijd anders dan in het echt. Nou Jenny heeft voor ons 2 prachtige albums gemaakt, echt boven verwachting hoge kwaliteit albums!! Niet te onderscheiden van 1 die een trouwfotograaf zou maken, we zouden iedereen Jenny aanraden. Verder erg fijn overleg, en behulpzaam in het bewerken van foto's. Nogmaals bedankt Jenny, en tot weer eens! Gr

by vd Heide on

Tijdje geleden ons trouwalbum ontvangen. Heel fijne samenwerking en ontzettend mooi trouwalbum geworden! Heel blij mee!

by vdHeide on

Gisteren onze trouwalbum ontvangen, we zijn er heel erg blij mee!Heel fijne samenwerking en snelle service!Heel erg bedankt Jenny! Aanrader!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Dit album is leverbaar in de volgende kleuren leer:

trouwalbum leer

wit 008

trouwalbum leer

taupe 009

trouwalbum leer

beige 010

trouwalbum leer

cognac 011

trouwalbum leer

donkerbruin 012

trouwalbum leer

donkerblauw 013

trouwalbum leer

zwart 014

 

Extra informatie

Formaten

30 x 30
30 x 40 P.O.A.
40 x 40 P.O.A.

Aantal pagina's

24 pagina's:
50 foto's – geen meerprijs

32 pagina's:
70 foto's – meerprijs € 99

40 pagina's:
120 foto's – meerprijs € 175

48 pagina's:
150 foto's – meerprijs € 225

Trouwalbum aluminium

Met een fotoboek van trouwalbumonline.nl ben je zeker van een trouwalbum van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Dit luxe fotoboek heeft een cover van aluminium. De rug en achterzijde van het album is uitgevoerd in echt leer of linnen. Kies bijvoorbeeld voor kaft in wit, taupe, rood, cognac of zwart leer. Andere kleuren leer zijn tevens op aanvraag mogelijk. De verdikte bladen van het fotoboek zijn van echt fotochemisch belicht papier en hebben een dikte van maar liefst 0,6 mm. Hierdoor krijgt het trouwalbum veel “body” wat het een luxe uitstraling geeft. De bladen zijn voorzien van een coating om (UV) verkleuring te voorkomen en vuil af te stoten en liggen 180 graden vlak zodat de vormgeving van het trouwalbum door kan lopen over de vouwlijn. Tot slot wordt het trouwalbum ambachtelijk door de boekbinder met de hand genaaid gebonden voor een duurzame afwerking. Ook ouderalbums en boekjes voor de getuigen zijn leverbaar.