trouwalbum

Hoe lever ik de foto’s voor het trouwalbum aan?

Nadat je de bestelling geplaatst hebt kun je de foto’s aanleveren via wetransfer. WeTransfer is een gratis Nederlandse down- en uploaddienst waarmee grote bestanden tot twintig gigabyte verstuurd kunnen worden. Zodra wij je bestanden ontvangen en gedownload hebben dan ontvang je hiervan een bevestiging.

Let erop dat de foto’s minimaal 3 MB zijn en in de juiste beeldverhouding,
vierkant of de standaard beeldverhouding 3:2 of 4:3 zijn.
De foto’s dienen genummerd te zijn in chronologische volgorde.
Stuur de foto’s niet in verschillende mapjes maar allen tezamen.

Je kunt de foto’s ook op USB stick of DVD opsturen naar;

Heuvelrug Foto & DTP Producties
Frankenlaan 2
3956 GD  Leersum

Veel gestelde vragen:

Waar kan ik de bestandsgrootte van mijn foto vinden?

Ga met je muis in verkenner over de foto en er verschijnt een pop-up venster. Of klik met je rechtermuisknop op de foto en kies eigenschappen.

Hoe weet ik of de beeldverhouding van mijn foto goed is?

De standaard beeldverhouding van een camera is 3:2 of 4:3. Als je de foto’s niet bijgesneden hebt dan is de beeldverhouding gewoon goed. Bij twijfel controleren wij graag kosteloos de beeldverhouding voor je.

Hoe pas ik de bestandsnaam van een foto aan?

Ga in verkenner met je rechtermuisknop op een foto staan en kies “naam wijzigen”. Je kunt ook alle foto’s ineens hernoemen. Klik met je rechtermuisknop in verkenner in de map met foto’s en kies “sorteren op”, klik dan op “meer” en vink “genomen op” aan en bevestig met “ok”. Klik dan weer met je rechtermuisknop en kies “sorteren op” en “genomen op”. Selecteer dan alle foto’s met Ctrl + A en klik met je rechtermuisknop op de eerste foto en kies “naam wijzigen”. Alle foto’s worden nu oplopend genummerd. </ p>